Ons verhaal

over ons

Welkom bij Fast Oldies Porsche in Rijen!

Bij Fast Oldies zijn we een team van jeugdvrienden die elk hun eigen weg in de autotechniek hebben gevolgd. Door een bijzondere samenloop van omstandigheden zijn we weer op dezelfde snelweg beland en hebben we elkaar versterkt. Dit heeft geresulteerd in een droomteam dat elke uitdaging aankan.

Met meer dan 75 jaar gecombineerde ervaring in de autowereld, zijn we trots op onze expertise en vakmanschap. Onze passie voor auto’s en techniek drijft ons om altijd het beste te leveren. Of het nu gaat om het onderhouden, repareren, restaureren of tunen van uw Porsche, wij hebben de vaardigheden en kennis om het werk tot in de puntjes uit te voeren.

Bij Fast Oldies geloven we in vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor detail. We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Of u nu een klassieke Porsche wilt herstellen naar zijn oorspronkelijke glorie, de prestaties wilt optimaliseren of betrouwbaar onderhoud nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Met ons dreamteam zijn we trots op wat we doen en hebben we de vaardigheden en kennis om elke uitdaging aan te gaan. We zijn toegewijd om uw vertrouwen te verdienen en uw Porsche de zorg en aandacht te geven die het verdient.

Ontdek de passie en expertise van ons team bij Fast Oldies. Samen met u willen we uw Porsche-ervaring naar nieuwe hoogten brengen.

Auto opslag

onderhoud

alarmsystemen

restauratie

detailen

customizen

onze partners

Onze partners bij Fast Oldies zijn van onschatbare waarde voor het succes van ons bedrijf.

nl_NL