Restauratie

restauratie

Bij ons kunt u rekenen op een grondige restauratie van uw Porsche, waarbij elk aspect met zorg wordt aangepakt. Van de carrosserie tot de motor, wij hebben de expertise en passie om uw Porsche weer in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Onze ervaren specialisten gaan nauwkeurig te werk bij het restaureren van de carrosserie van uw Porsche. Van het repareren van roestplekken en het vervangen van beschadigde panelen tot het nauwgezet uitlijnen van de carrosserie, we streven naar perfectie in elk detail. We zorgen ervoor dat uw Porsche weer zijn kenmerkende uitstraling en afwerking heeft.

Naast de carrosserie richten we ons ook op de motor van uw Porsche. Onze specialisten voeren grondige motorrevisies uit, waarbij alle vitale componenten worden gecontroleerd, gereviseerd en indien nodig vervangen. We zorgen ervoor dat uw Porsche weer soepel en krachtig presteert, zoals het hoort.

Of het nu gaat om het herstellen van een klassieke Porsche naar originele specificaties of het aanpassen en upgraden van uw Porsche naar uw persoonlijke wensen, wij staan voor u klaar. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw Porsche weer als nieuw is.

Auto opslag

onderhoud

alarmsystemen

restauratie

detailen

customizen

onze partners

Onze partners bij Fast Oldies zijn van onschatbare waarde voor het succes van ons bedrijf.

nl_NL