detailen

detailen

Onze professionele detailers hebben oog voor detail en gebruiken geavanceerde technieken om uw auto weer in showroomconditie te brengen. Met een grondige reiniging, polijsten en waxen laten we de lak van uw auto weer stralen als nieuw.

Als u op zoek bent naar een duurzame bescherming voor uw lak, bieden we ook coatingdiensten aan. Een hoogwaardige coating vormt een sterke beschermende laag op de lak van uw auto, waardoor deze bestand is tegen vuil, krassen en UV-straling. Bovendien zorgt een coating voor een langdurige glans en vereenvoudigt het de reiniging van uw auto.

Of u nu wilt dat uw auto er weer als nieuw uitziet of een langdurige bescherming wilt voor uw lak, wij hebben de juiste oplossingen voor u. Onze detailingdiensten zorgen ervoor dat uw auto van zowel binnen- als buitenkant in topconditie blijft en zijn waarde behoudt.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor auto detailing, waxen, polijsten en coating te bespreken. Uw auto verdient de best mogelijke behandeling en wij zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd.

Auto opslag

onderhoud

alarmsystemen

restauratie

detailen

customizen

onze partners

Onze partners bij Fast Oldies zijn van onschatbare waarde voor het succes van ons bedrijf.

nl_NL